3. tammikuuta 2012

2012!

Hyvää alkanutta uutta vuotta :)) ! Kylläpä viime vuosi meni nopeasti, paljon tuli tehtyä ja ihania muistoja! Toivottavasti tästä vuodesta tulee vielä parempi ;)

Matkani Heinävedelle kesti yli 9h, kun tuhojen takia juna liikenne takkuili. Pääsin Jyväskylään asti sieltä asti bussikyydillä Heinävedelle .. Bussi kuski ajoi jopa ohi! Luulisi heidän tietävän kun tien päällä liikkuvat, eivätkä kyselisi matkustajilta mistä käännytään. nooh, ei kait siinä mitään.
Muuten oli hauskaa, kaksi ensimmäistä yötä olimme kuitenkin ilman sähköjä ja lämmitystä, parhaillaan sisätiloissa oli +8 astetta, hurr. Hahha :)
Lauantaina kävimme joensuussa shoppailemassa, että rakastuin siihen uuteen kauppaan, CUBUS. Sekoitus GinaTricota ja H&M:ää, ihania vaatteita. Ostin sieltä 5 paitaa, vain 40e :)

Täällä:  http://cubus.com/fi/ <3 uudestaan tuonne joskus :)

Uusi vuosi meni mukavasti heinävedellä, saunattiin, pommitettiin ja syötiin ja taidettiin jopa valvoa puoli kolmeen, heheh. Koti matka sujui ongelmitta, melkein. Kännykän sim kortti ei toiminut, kukaan ei saanut yhteyttä minuun, enkä minäkään ketään. ;/

Tänään oli ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen, tuntui jotenkin tosi rankalta? huoh. Mutta jaksan vielä, ENSI VIIKOLLA, ENSI VIIKOLLA <3 hahah, ihanaa ihanaa :)  Tähän loppuun vielä pari kuvaa, joten heippa ja kiitos lukijoille :)

<3:llä armi-

Pilven Liinu ( takana Valko-Pilvi) + Roosa :)

Rosalin <3

baila baila

Happy new year!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)