15. tammikuuta 2012

BAILU ILTA ;)

Heei jälleen!

Mistä aloittaisin? Perjantaina Julia tuli meille, ja lähdimme illan viettoon kaverini luo, ja sinne sitten HÄN tuli! Yli viiden viikon odotus takana päin, ihanaa ihanaa ihanaa nähdä se yks<3 Oon onnellinen. (kotona oltiin vasta yhden jälkeen, haha:)

LAUANTAI, voi elämä:) Aamu yhdeksältä noustiin yllin kanssa ylös, karsinat siivotiin ja raivattiin kämppä siihen kuntoon että voi vieraita tulla. Illalla koko porukka kasassa, 8 henkilöä pienessä yläkerran tilassa, mutta hauskaa oli! haha, voi voi :) Rakastan näitä yhteisiä iltoja! Popit soi täysillä volyymeillä,tanssittiin, syötiin, juteltiin ja pelattiin 'pullonpyöritystä' (tosin hieman eri tavalla) ja käyttin heppailemassa (pojat on kyllä roheita kun uskalsivat ratsastaa!) jaja kaikkea kivaa :)
Pojat sitten lähti kotiin siinä yhden maissa taas, Kiitos kaikille ihanasta illasta!

haha, tussilla piirettiin naamaan, pelattiin tehtävä peliä, voih :)

bailabaila

Ton yhden piti juoda 4 lasia vettä, peli peli!


tärkeimpiä<3
Tänään sitten vielä kävin ajamassa impalla ja huukolla :) kylläpä tulee kylmä! hurrr ... juuri nyt pakkasta ehkä about 11- ? huhuh. Olen joka päivä tehnyt 100 vatsalihasta, vaan nyt en taas kahteen päivään! eieiei, HAHA :D en tule enään jaksamaan :))))))

heippaaaaa :)

<3:llä armi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)