6. toukokuuta 2012

Where the path us leadHuomenta päivää!

Vietin sitten eilisenkin päivän julian kotona kokkolassa, kun ilma oli sen mukainen etten todellakaan lähtenyt ajamaan mopolla kotiin. Olisin ollut aivan märkä päästessäni perille! Eilinen ilta sujui nauraen, hullutellen ja sinkku elämää katsoen + että käytiin hakemassa hesestä hamppari ateriat.
Tänään vielä ajattelin lähteä ajamaan ensiksi varmaan huukolla yhdessä omistajan kanssa, ja vielä sen jälkeen Impalla kun isäntä ilmoitti meidät uuteenkaarlepyyhyn harjoitusraveihin ensi viikon keskiviikoksi. On vielä ihan rapa kunto ainakin, mutta jos nyt muutamat harjoitus ravit saisi alle niin pääsisi ilmoittelemaan poikaa koelähtöön ja kesäksi startteihin :)

Illan suunitelmiin kuuluu äikän tunnille lukemaani kirjaa, joka on pakko saada päätökseen viimeistään huomenna jotta ehdin kirjoittamaan siitä vielä aineenkin ja pitämään esitelmän ryhmälle. Olen todella hidas lukija! Päätettiin muuten julian kanssa että lähdetään heti kesäkuun alussa koko päivän reissulle shoppailemaan ja tutustumaan Turun kaupunkiin! Teeveen mukaan siellä onse Cubus kauppa, jossa haluaisin taas käydä, ja muutenkin :> En tiedä, mutta nyt on kyllä aika kiva olo taas vaihteeksi! On jotenkin happy pappy feelis! Ken tietää mistä se johtuu? Kevättä rinnassa! Pitäkää huolta toisistanne!

sydämmillä armi-

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)