14. kesäkuuta 2012

Take responsibility

Päivän Horoskooppi Vesimiehelle:
Mielenrauhasi on palautunut viime viikon myrskyjen jälkeen. Vältä ajattelemasta ikäviä juttuja, ne syövät vain energiaasi. Rakkauden saralla tapahtuu jänniä.

Yksi salaisuus: Olen horoskooppi addikti!

Tästä päivityksestä tuli nyt sellainen sekasotku, joten koittakaa kestää! Roosa ystäväni on juuri nyt parhaillaan puksuttamassa junalla tänne päin meille lomalle. Huomenna olisi suuntana Kaustisen lounasravit! Starttaan kolmannessa lähdössä auton takaa numerolla kuusi, ja isäntä on Kirpulla koelähdössä yksin kahdenkympin pakilla pyörimässä. Toivottavasti saataisiin puhtaat juoksut hevosille ja että kirppu toivottavasti pääsisi alle sen 23,0!

Lauantaina ollaan menossa kokkolaan inkun toivomuksen mukaan sellaiseen tapahtumaan kuin kokkocon! Anime ja manga tapahtuma kokkolan nuorisokeskus hansan tiloissa. Voi olla ihan kiinnostavaa, ja jos siellä on jotain myyntikojuja tms :> Maanantaiksi ollaan suuniteltu reissua Tuuriin tyttöjen kanssa, junalla ja sitten pitäisi vielä ehtiä käydä tervehtimässä Bon Chania kylällä! Ja tiistaina Roosa murmeli sitten lähteekin jo kotiin :'(

Eilen oltiin harjoitusraveissa kokkolassa ja Heili-Pekuna meni ihan nätisti ja voitti pienen palkinnon kun oli lähimpänä suositus aikaa! Saippuaa ja sen sellaista. Tyttö meni nätisti ajalla 2.03 sarjassa 2.00.


Mitäs muuta? Eilen illalla istuin huoneessa ja kuuntelin radiota peräti 2 tuntia ennen kun rupesin nukkumaan, wtf? :D Aamulla sitten heräsin vasta kun isä soitti ennen kahtatoista että nukunko vielä? crap! Tänään kuitenkin vielä ajamaan huukolla ja hoidan vepperin haavan ja illalla pitäisi vielä pestä imppa huomista varten! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)