30. heinäkuuta 2012

en voi menne nukua without sinä

Terrve. Mamma varasi mulle ja mun siskolle huomiseksi kaampaja ajat kokkolan minimanin hius citystä, joten aika mukava yllätys! Nyt vain pieni ongelma, how do i cut my hair? ajattelin että jos en tekisi tällä kertaa sitä tavallista sivujakausta, otsatukka, kerrokset ja siima latvat mm., vaan jos leikkaisin keskijakauksen? siihen kuitenkin siima latvat ja kerroksia. Ei tulisi mitään otsa tukkaa siinä tapauksessa. Mutta katsotaas mitä kampaaja osaa suositella huomenna!
Toinen asia onse, että olen pudottanut painoa jotain 10kg? vaaka varmasti valehtelee, tai sitten ei. Mutta kymmenen kiloa on häipynyt aika pitkältä ajalta (oisko ollut ennen joulua?) no, mut jee. Kävästiin siskon kans taas juoksemassa tuolla kuusikossa, ja olo ei ollut ihan kuollut metsätien päähän päästyämme ja hengitys tasaantui melko hyvin 8'D Ehkäpä se tästä! 
Siinä puhe mistä puute, mulla on NÄLKÄ. Lähtisipä se isukki nyt käymään kaupassa, menynä olisi tänään kasvispihvit ja jälkiruuaksi suuniteltiin tekevämme mansikka sorbettia, njam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)