15. heinäkuuta 2012

Horoscope, do it tell you the future, or is it just shit?

Vesimies, heinäkuu 2012  (20.1. - 19.2.)

Vesimies Vesimiehet saavat nauttia leppeistä tunnelmista heinäkuun ajan. Jos kohdallesi osuu velvoitteita niin saat ne helposti ja tehokkaasti hoidettua. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja voit nauttia hyvästä yhteistyöstä. Kuun ensimmäinen viikko on ihmissuhteissasi rikastuttavaa aikaa ja pidät vilkkaasti yhteyksiä yllä moneen suuntaan. Jotain hauskaa ja yllättävää seurapiiri elämässäsi voi sattua ja tilanteet muodostuvat riemukkaiksi. Kuun kolmas viikko tarjoaa mahdollisuuksia tehdä jotain uutta ja luovaa. Asenteesi on positiivinen ja näin ollen sinun on helppo ryhtyä tekemään jotain joka loppujen lopuksi piristää mieltäsi.  Kuun viimeinen viikonvaihde inspiroi sinua myös olemaan liikkeellä ja yhteyksien luominen eri suuntiin onnistuu helpolla. Kuun viimenen päivä vaatiikin vastuuntuntoista asennetta ja paluuta takaisin arkeen. Haikeutta voi olla ilmassa mukavan ajanjakson jälkeen mutta nyt keskiössä on ihmissuhteet ja vastuu heistä.

Oma merkki: Sika (Kiinalainen horoskooppi)

Sika Siat ovat hyväsydämmisiä ja tunteellisia ihmisiä. He kaipaavat ja arvostavat läheisyyttä ja ovat hyvin perhekeskeisiä. Aistillisuus ja materialistisuus ovat korkealle asetettuja ja he saattavatkin keskittyä keräämään ympärilleen maanläheistä mammonaa. He ovat leikillisiä ja loistavia seuraihmisiä ja viihtyvät pienessä sosiaaliseesa piirissä. Heissä on sopuisuutta ja anteliaisuutta, kunhan vain mikään ei ole heidän omista tarpeistaan pois. 

Ja päivän facebook horoskooppi:

Saat erään katsomaan sinua silmiin. Hän on hiukan kartellut katsettasi viime aikoina. Hän on ollut joko omissa maailmoissaan tai häpeissään jostakin asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)