26. lokakuuta 2012

Joulu on taas, Joulu on taas, kattilat täyteen luntaaa!


























Heeeei! Tänään skippasin koulun koska lähdettiin iskän kanssa kaustiselle raveihin impalla. No, siellähän sitten meni ihan niinku pitikin, viimesenä vanha ruuna töpsötteli maaliin :----D eii, mutta hyvä se on, 12 vuotias vastaan nuoret lupaavat 3-4 vuotiaat, eli iso taputus impalle! Raveissa oli muutenkin mukavaa käydä pitkästä aikaa ja näki tuttuja ja iskän kans oli kivaa mennä kahestaan. Kirppu ja Imppa pääsi molemmat mukaan ensi perjantaiksi taas kaustiselle, et sinne sitten taas onnea yrittämään :----)
Ja lumi on vihdoin satanut maahan. Kyllä pyrytti aamulla ja reilut kymmene senttiä tuota valkoista kylmää ainetta on taas kerran tipahtanut maahan. Mutta tämähän vain tarkoittaa sitä, että joulu lähenee ja joulun jälkeen ei ole enään kauan kun meikä täyttää kahdeksantoista, uuumamaa, can't wait! please, time go fast. Tässä kotiin tultua kävin räpsimässä vähän kuvia ja iskä suostu poseeraamaan meidän Lellukan kanssa. Lettu oli tosi innoissaan kun oli tullut lunta, siellä ne Leevin kanssa touhusivat että lumi pöllysi :----D
Mun pitäs oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja ruveta tekemään koulu juttuja, ne vaan kasaantuu päälle koska aina ajattelen että kyllä mä ne ehdin tehdä, ja ööö? ehdinkö muka, hahaha. Kohta en, joten nyt oikeasti Armi, u havf to doo itt.
Huomenna ajateltiin kokeilla miten tuo Nero ruuna menisi selästä käsin. Mut taas usutetaan koekaniiniksi, saas nähdä mitä herra meinaa kun paino siirtyy selälle. Tulee kyllä ihan jännää kokeilla että ymmärtääkö se mitään vai heittääkö se mut selästään ennen kun päästään tallista ulos.

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)