10. lokakuuta 2012

Ystäväpostausten alku: My everythin'


Niin ajattelin ruveta tekemään ystävä postauksia. Aloitan parhaasta ystävästäni Juliasta. Hänellä on kyllä monta lempinimeä, muunmuassa Ylli, yltsi, julpa, kommandon. Hän on syntynyt maaliskuun 17 päivä (SILLON ON BILEEET!) Me asutaan toisistamme sellaset 20 kilometria, joka on minulle ainakin liikaa. Yritetään nähdä niin useasti kun mahdollista, mutta välillä ylli tokaisee 'en jaksa tulla sinne, liian kylmä, öööööh.' tai jotain muuta sellaista. pyh. OOT LAISKA, MUTTA SIITÄ PIIRTEESTÄ MÄ PIDAN SINUSSA.



Meillä on yhteinen harrastus, Raviurheilu ja ratsastus. Ollaan kyllä yhdessä sellainen parivaljakko, että. On aina tosi kivaa ja turvallinen olo kun ollaan hevosten kanssa tekemisissä yhdessä. HYMY PYLLYYN. Muita meidän yhteisiä harrastuskia on syöminen, ofcourse. Musiikin kuunteleminen, bailaaminen, ja vain tekemällä tyhmyyksiä ja kyttäämällä hyvännäköisiä jätkiä :---.D
Julia on blondi, pituudeltaan aivan liiiiaaaan pitkä. Tunnen itseni aina tapiksi? no kai se on hyvä kun on iso kaveri turvana. Julian lempiruoka on kalapuikot, ja ylli on hyvä laulamaan. Hänen vahemmat on tosi mukavia, ja yllilla on kivoja vaatteita. Muistan kun me ei oltu koskaan oltu saunassa yllin kanssa yhdessä, niin sitten kun sanoin että no mennään yhdessä, niin tuli huuto ' ei vittu varmaan mennä.' nyt ollaan saunottu monesti yhdessä.
Julia toivoo elämäänsä rakkautta ja oman hevosen. Suurin juttu mitä hän tällä hetkellä odottaa, on luultavasti meidän tuleva turkin matka ensi keväänä. Voisin kertoa vaikka kuinka paljon sinusta, mutta en jaarittele kaikkia salaisuuksia tänne. Oot aivan mielettömän ihana, hauska, mun paraskaveri ja kaikkeni. Älä jätä mua ennen kun on pakko. Rakastan sua. 

4 kommenttia:

  1. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD kiitos rakas,rakastan sua enemmän ku mitään :) mutta tossa ei kyllä oo sitä meijän harjotusravien starttikuvaa eli ISO KIRJOTUS VIRHE! :DDDDD no ei haittaaaaaa! oot parasta mitä mulla on koskaan ollu :) ja ja ja ja! niin ootanki siitä tuleee niiiiiiiiiin paras reissu ikinä! :) hmmm.. mitähän vielä! no ööööh. rakastan sua! :D

    VastaaPoista
  2. hahaha:D siinä oli mut vaihoin sen:D korjaann mun virheen :D

    VastaaPoista
  3. hahah :D aijaaaaaaaaaaaaa :D

    VastaaPoista
  4. tuleeko jatkoa?;D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)