3. marraskuuta 2012

03/11/2012

Tässä nyt tällainen yhteen klipattu kuva sarja vanhoista kuvista. Mä en ole taaskaan ehtinyt kuvata mitään, tai siis en kerta kaikkiaan ole jaksanut ja ei ole ollut mitään kuvattavaakaan. Imppa ja Kirppu ei mennyt kovin hyvin kaustisella eilen, kummatkin hylsyyn. Tällasta tämä raviurheilu on!
Eilen ilta meni yllin kanssa pietarsaaressa kavereitten kanssa. Näki vanhoja tuttuja, parempia ja huonompia ja sitten tutustuttiin uusiin ihmisiin ja hauskaa oli! Kotiin tulin siinä puolenyön paikkeilla ja linnoittauduin vielä koneelle chättäilmään kahteen asti yöllä, ouh no. Tänään ollut iisisti vain kotona ja on ollut kyllä ihan mukavaa vaan että nyt väsyttää. Yritin tikata sukkia mutta silmukat pääsi kahdesti karkuun joten annoin periksi. Mulla ei hermot riitä tollaseen pieneen tohinaan :----D Huomenna on kova pänttäys bilsan kokeeseen, tajusin maybe 0,1% ensimmäisestä kirjan kappaleesta, joten lykkyöätykö.

2 kommenttia:

  1. voi että ! hmm kivoja kuvia paitsi toi yks .. hmm, hiukan vähän suu vammaa tai jotain:D? hahah mut kiitos tai nii:D ♥ hih.

    VastaaPoista
  2. toi on just ihana kuva :--)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)