21. tammikuuta 2013

Country roads, take me home, where i belong♥

Terseee! kuvassa on mun uusi huivi jonka tein tuolla kansanopistolla. Siitä tuli aika hieno, eikö? mun mielestä aika makeen värinen ja ihanan lämmin :-------) sopi vielä aika kivasti tuon farkku paitulin kanssa ja ahhh
Oon huomannut että laitan aika useasti ruoka kuvia tänne, ja varmaan sen takia että rakastan ruokaa yli kaiken :------D ruoka on varmaan yks parhaimmista asioista mitä on olemassa hahahahah :-------D tykkään lukea ruoka ohjeita ja kokeilla kaikkea uutta, ja kaikki mausteinen ja eksoottinen ruoka on ihanaa. Tein tänään couscousia missä oli päärynää,sieniä,paprikaa,maissia ja sipulia ja sen kanssa mausteista kanaa. Ihanaa juoksu lenkin jälkeen saada ruokaa. On kyllä ruvennut kattoon mitä nykyään pistää suuhunsa, että kohtuu kaikellla sentään.
Tänään menossa vielä talliin ja saunaan, ja aattelin kattoa amerikan huippumalli haussa ohjelman teeveestä kahdeksalta, ja jos jossain vaiheessa pääsisi nukkumaan. Eilenkin luin kirjastosta lainaamiani naisten lehtiä kahteentoista asti yöllä :'----D ehhehh. 

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)