30. toukokuuta 2013



Heissan Hoppsan! Kesäloma lähestyy aina vain enemmän ja enemmän, nimittäin huomenna on jo luvassa päättäjäiset! Tänään koululla ollaan ainoastaan siivoilemassa ja juhlasali täytyy koristella ylioppilaitamme varten. Aika jännää miten tääkin koulu vuosi meni kuitenkin näin äkkiä. Ensi vuonna me ollaan sitten ABEJA, aika pelottavaa! Kirjoitukset alkaa jo syksyllä, ja nyt tuntuu ettei ole minkäänlaista motivaatiota avata yhtäkään kirjaa kesällä. Saas nähdä!
Mulle on ainakin luvassa koko kesäksi riittävästi töitä, ja mulla on ainoastaan yks kokonainen viikko lomaa kun lähden kahden viikon päästä tiistaina itä-suomeen taas lomailemaan :--D nooh, onneks mulla nyt on niitä paria päivää vapaata/viikko!
Eilinen päiväkin meni töissä, kun pääsin kotiin niin laitettiin hepat ja iskä rupes grillailemaan ja söin ihan valtavasti :o kuka oikeesti sanoo etten syö? kuuden tai seitsemän kananpalan jälkeen ja yhden grillimakkaran sekä salaattien kera en ollut vieläkään aivan täynnä :'D mun vatsalaukku on pohjaton.
Huomenna leivotaan koulunpäättäjäisten kunniaksi Minttusuklaa juustokakku, Naan-leipää ja tonnikalasalaattia. Tänään täytyy siis olla reipas ja kävästä juoksemassa, että jotenkin pysyis linjat kurissa, heh. Hyviä alkavia lomia kaikille ja jo alkaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)