26. tammikuuta 2012

Heissan!

mmooi!

Tänään taas ajattelin päivittää pikaisesti blogia, kohta kiire talliin ja tyttöjen kanssa lenkille seitsemän aikoihin! Tänään menin yksin kouluun kun inkku voi pahoin ja jäi kotiin tekemään kuitenkin töitä. Huomenna mulla olisi matematiikassa kuulustelu, ja enmpä taida osata yhtään mitään.

Tänään oli oikein hiuspäivä! Ihanaa kuin hiukset kerrankin sulautuivat aivan kuten tahdoinkin :)) Eilen illalla olin taas kylällä kavereiitenki kanssa, hubaa kuten aina :) <3 Huomenna Julia besun kanssa kylälle jälleen tapaamaan kavereita.
Mitä mieltä olette blogin uudesta ulkoasusta? Tollanen omakuva juttu nyt siis :) no, vaihtelu virkistää ja onhan värit ihan kivat. Inkku siivos sen huoneen vanhan komeron ja sai lisä tilaa sen vaatteille, on kyllä ihan nice! ja tosi myysig, niinkuin me ruottalaiset sanotaan :)

Siskon uudessa vaatehuoneessa

beauty table

.... ja sen tavarat.

Blogia päivitän seuraavan kerran varmasti joskus viikonlopun aikana, mutta huomenna kuitenkin koko tärkeimpien kanssa, ihanaa taas kunnon porukalla :) + ENS VIIKOLLA MEITSI TÄYTTÄÄ 17 VUOTTA! aikas jännää olla taas vuoden vanhempi ja viisaampi. Mutta nyt kuitenkin heihei, <3:llä armi-

2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)