25. tammikuuta 2012

tuitui :)

Moiks!

Nukuin viime yönä taas tooooosiii pitkät yöunet, sellaset vajaat 13 tuntia, haha :) aijaij kun teki teppoa! Mutta nyt. Tänään koulussa suht normi päivä, liikalla jalkapalloo (menin reippaana maaliin seisomaan ja hups, päästin melkein kaikki potkus maaliin, i suck, i know.)  Sitten oli kaksi vaparia, lopuksi terveystietoa ja matikkaa. Ja söin kaksi suklaapatukkaa, sorruin haha :) no prob!

Illalla vielä luvassa lenkille lähtö siskon ja kaverin kanssa, mutta kauhea kun siellä on noin kylmä! Nyt kuitenkin pitäis joutua talliin hoitamaan hepat sisälle ja ruokkimaan. JA MÄ HALUAN TÄNÄÄN SAUNAAN. Kylminä pakkas päivinä saunominen tuntuu normaalia ihanammalta.
Ystäväni Hanna lähtee tänään Brysseliin, toivottavasti kaikki menee hyvin ja hänellä on siellä mielenkiintoista ja mukavaa :D

jjoo, silmät tavallista tummemmat tänään :) nice

perus

Oli taas pakko ottaa pari webbi kuvaa, sry :)) Ostin ton hupparin muuten kun olin viitos luokalla H&M:ltä, ja vieläkin käytössä, i like! sininen väri on kiva :)


Mä mietinkin että mitä tähän blogiin tänään kirjoittaisin, mutta tulihan sitä juttua nyt kuitenkin vähäsen :) Kuten sanoen; Normi Päivä. Ifolorin valokuvat muutes tulivat, jess :) pitäis ostaa pari kehystä ja laittaa raamit hyllyyn <3

moikkaa, <3:llä arrmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)