21. tammikuuta 2012

stable!

Terve!

Ajattelin jälleen tänään päivitellä blogiani, vaikka eilen viimeksi tein niin. Tänään on tullut puuhasteltua tallissa aika lailla, siivottua muutama karsina ja ruokittua sekä käväsin ajamassa Rapidslands Imagella 'imppa' 3 vähän reippaampaa vetoa tuolla suorilla. Ihan kivasti meni! Blockhead 'huuko' käytiin myös omistajan kanssa ajamassa, hienosti meni. Poika oli kyllä tosi pirteällä tuulella, ja sen huomasi! Huomenna ehkä ratsastamaan yhdessä Vepperi-ruunan kanssa?
Tänään sitten tallilla liikutettu yhteensä yhdeksän hevosta yhteisvoimin, bravo!

Näpsin myös tänään vähän kuvia Lälly herrasta, tänä vuonna täytti 29 vuotta! Onse kyllä hienossa kunnossa, inkku sitä jaksaa ahkerasti hoidella :) Keskiviikkona talliin saatin huima uutuus treeni välineeksi: jarrukärryt. Niistäpä meidän isä pappa on jo jaksanut haaveilla monta vuotta, ja nyt vihdoinkin sai isä sellaiset :) Kyselin isältä mitä hän niistä pitää, ja myhäillen vain että hyvät on, haha :)
Lälly

Lälly ja minä tänään :)

Inkku ja Lälly :)

tässäpä nämä jarrukärryt, huimat!Mutta joo. Sellainen päivä tänään. Iskä rupeaa kokkailemaan kerrankin kaikille syötävää, ihanaa. nälkä:) Aamulla siivosin jo huoneenikin, ja enään vain vaatteiten taittelu kaappiin. Sitten suunnitteillä terveystiedon kirjoitelma. Moiks!  <3:llä armi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)