29. toukokuuta 2012

Start of something new

Moi!

Nyt on jo tiistai, enkä ole perjantain jälkeen päivittänyt blogiani, pahoitteluni! Lauantaina menin yllille yötä, käytiin kaupungilla ja yllin kummitädillä ja koko viikonloppu oli ihan huippu! kyllä tuli naurettua taas mahan täydeltä! Love u more than anything.
Sunnuntaina tulin illalla kotiin ja maanantaina tavallinen päivä koulussa! Huomenna ollaan taas menossa harjoitusraveihin Impalla ja Kirpulla, ja koe lähtöä yritetäänkin sittenkin kokkolan raveissa 7 päivä kesäkuuta! Jännittää ajaa iskun kanssa samassa lähdössä!

Yllä olevassa kuvassa on lappu, johon psykologian ryhmäläiset kirjoittivat jotankin positiivista kaikista! Omaan lappuuni sain että olen iloinen, positiivinen ja kiltti ja myös heppahullu! Onhan se ihan mukavaa kuulla itsestään jotain positiivisa asioita :>
On vaan taas ollut koko ajan menossa, mutta tällainen uusi elämän tyyli on minusta parempi. Ennen istuin kaiket viikon kotona ja nyt menossa vaikka minne! Onneksi kesäloma on jo niin lähellä kuin että lauantaina olisi päättäjäiset ja sitten summer vacation!

sydämmillä armi-

ps. don't forget me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)