25. toukokuuta 2012

What you have in front of you

Moi! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille :> Koulussa oli tänään harvinaisen mukava päivä jollakin tapaa, chillailtiin hannan, inkun ja simoinin kanssa ja aloitettiin kattomaan jotain jännää leffaa. Äikän tunnin ajan saimme tehdä tehtäviä ulkosalla ja psykologialla aloitimme kivalla tehtävällä, jossa piti etsiä netistä ideaali tyttö ja poika. Millainen on täydellinen nuori?  

Mulla on jo ikävä ylliä! Huomenna lähden sitten kokkolaan päivällä joten seuraava blogipäivitys tulee luultavasti vasta ensiviikolla! Pakko myöntää että justgirlythings.com sivusto on aivan ihana! Siellä on kaikkia kivoja kuvia ja mietteitä!


Tänään koulussa! Oli aivan mielettömän lämmin päivä, ihanaa! Toivottavasti myös viikonlopuksi on luvattu hienoa säätä, olisi parempi kuin hyvä! Huomenna kaiken lisäksi tulee euroviisut Bakusta, tuo Maltan kappale iski heti eilen kuin kuulin sen! Toivottavasti Malta pärjäisi hyvin :> Nyt jos sitä lähtisi ajamaan impalla vielä kerran ennen kun poika starttaa kannuksessa :) Siihen suuntaan on tähtäimet että pääsisi alle 23,0 että koelähtö samalla läpi. No, eipä nyt muuta. Pitäkää toisistanne huolta ja nauttikaa säästä! sydämmillä armi-
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)