17. huhtikuuta 2013

Flunssasen tulee syödä hyvin. Tässä yksinkertainen mutta herkullisen keiton ohje! Epäluulot sikseen, hyvää on! Itse nautin juuri äsken tän keiton, parempi olo vaikka nenä tukossa :D

Ohje:
2 Porkkanaa
3 Perunaa
2 Sipulia
1 l Kasvislientä
1 prk Creméfraiche (ranskankermaa)
Minttua
Mustapippuria
Suolaa
Tuoretta persilijaa

Kuorli ja leikkaa juurekset ja sipuli pieniksi paloiksi kasvisliemen kanssa kattilaan. Keitä pehmeiksi. Jätä keitin vettä sen verran että saat tehosekoittimella muusatuksi kaiken keitoiksi. Lisää joukkuun ranskankerma ja mausteet. Tuore persilija kruuna kaiken. Naatitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita :-----)